«Δούρου και Ψινάκης ήταν άφαντοι, ξεδιάντροπη κοροϊδία»

«Δούρου και Ψινάκης ήταν άφαντοι, ξεδιάντροπη κοροϊδία»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:33 Δημιουργία 02/08/18, 10:26

Βαρύ «κατηγορώ» κατά της Ρένας Δούρου και του Ηλία Ψινάκη περί κοροϊδίας, αδιαφορίας και απουσίας τη στιγμή που το Μάτι ζούσε την πύρινη κόλαση, εξαπέλυσε ο Αλέξανδρος Σόμογλου, Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα.

Ο Αλέξανδρος Σόμογλου είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους, που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου για αύριο, Παρασκευή, για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα, που αφορά την παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα.

«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει», τόνισε ο κ Σόμογλου σε ειρωνικό τόνο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο κ. Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς, ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.

Τέλος, ο κ. Σόμογλου χαρακτήρισε την κυρία Δούρου «άφαντη» τα τελευταία 4 χρόνια, δηλώνοντας πως η ίδια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ, που καταστρέφει την περιοχή.

Αν σου άρεσε κάνε