Πρωτοσέλιδο στους Times η συγκλονιστική υπόθεση των διδύμων

Πρωτοσέλιδο στους Times η συγκλονιστική υπόθεση των διδύμων

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:49 Δημιουργία 26/07/18, 10:45

Συγκλονίζει διεθνώς η υπόθεση των διδύμων, που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά, που ξέσπασε στο Μάτι την περασμένη Δευτέρα.

Το θρίλερ για τον εντοπισμό των μικρών παιδιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει γίνει πρωτοσέλιδο στους Times. Η εφημερίδα περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Μάλιστα, οι Times χαρακτηρίζουν τη φωτιά, ως τη φονικότερη, που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι Για τις δίδυμες, Σόφια και Βασιλική Φιλιπποπούλου, εκδόθηκε Amber Alert, που αναφέρει τα εξής:

«Από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Αν σου άρεσε κάνε