Κορυφώνεται η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια - Δεν είναι αυτά στα πλάνα από τις διασώσεις με πλωτά

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια - Δεν είναι αυτά στα πλάνα από τις διασώσεις με πλωτά

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:16 Δημιουργία 25/07/18, 14:59

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια, ηλικίας 9 χρονών, τα οποία αναζητούνται από το δραματικό βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν η φονική φωτιά στο Μάτι σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, αφανίζοντας ανθρώπινες ζωές.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θρίλερ είναι ανατρεπτικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε ότι τα κοριτσάκια, που φαίνονται στα πλάνα από τις πρώτες διασώσεις με πλωτά, δεν είναι οι δίδυμες Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι, όπως απεικονίζεται στις εικόνες, ο οποίος συνόδευε τα παιδιά, βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Όσον αφορά τα τέσσερα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα, τα δύο είναι δικά του και τα άλλα δύο της κουμπάρας του.

Με βάση, λοιπόν, τα τελευταία γεγονότα, οι 9χρονες δίδυμες αναζητούνται, με τον πατέρα τους Γιάννη Φιλιππόπουλο να περνά εφιαλτικές ώρες.

Σημειώνεται πως ο ίδιος νόμιζε πως στα πλάνα έβλεπε τα κοριτσάκια του, συνεπώς και ξεκίνησε ένα μαραθώνιο αναζήτησης για τον εντοπισμό τους.

Για τις δίδυμες, Σόφια και Βασιλική Φιλιπποπούλου, εκδόθηκε Amber Alert, που αναφέρει τα εξής:

«Από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Αν σου άρεσε κάνε