Η πύρινη λαίλαπα χώρισε νιόπαντρο ζευγάρι τουριστών - Στο νοσοκομείο η γυναίκα, αγνοείται ο σύζυγος

Η πύρινη λαίλαπα χώρισε νιόπαντρο ζευγάρι τουριστών - Στο νοσοκομείο η γυναίκα, αγνοείται ο σύζυγος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:01 Δημιουργία 25/07/18, 09:54

Ακόμη μία ιστορία από το ματωμένο Μάτι, που συγκλονίζει, έρχεται στο «φως».

Την αποκάλυψη κάνει η Daily Mail, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ανείπωτη εθνική τραγωδία.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι τουριστών, το οποίο ταξίδεψε στην Ελλάδα για το μήνα του μέλιτος. Οι δύο νεαροί παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη. Η μοίρα τους επεφύλασσε να βιώσουν τον εφιάλτη με τις φλόγες στο Μάτι, που θρηνεί για 77 ανθρώπινες ζωές.

H Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Μέσα στον πανικό, το ζευγάρι χωρίστηκε. Η κοπέλα, που υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες, πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ωστόσο, ο σύζυγός της αγνοείται, με την ίδια να οερνά ώρες αγωνίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων που «έσβησαν» με τόσο τραγικό τρόπο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, αλλά και στους καταλόγους των αγνοουμένων που έχουν ήδη δημοσιευτεί.

«Μια μητέρα και ένας γιος από την Πολωνία είναι ανάμεσα στα άτομα που πνίγηκαν όταν η βάρκα που προσπαθούσε να τους σώσει αναποδογύρισε στα νερά, ανοιχτά από το Μάτι, την ώρα που οι φλόγες κατέτρωγαν το θέρετρο, 25 μίλια μακριά από την Αθήνα. Στο ίδιο χωριό, αρκετοί τουρίστες και ντόπιοι κάηκαν ζωντανοί, με κάποιους να εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση, η οποία αφάνισε χιλιάδες σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό δημοσίευμα.

Αν σου άρεσε κάνε