Ξανά στη Δικαιοσύνη το μέλος του Ρουβίκωνα που απείλησε το ΣΚΑΪ

Ξανά στη Δικαιοσύνη το μέλος του Ρουβίκωνα που απείλησε το ΣΚΑΪ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:45 Δημιουργία 02/07/18, 20:38

Ξανά αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί το μέλος του Ρουβίκωνα που είχε κάνει λόγο για «κάψιμο» των γραφείων του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα, σε ανάρτηση που έκανε στα social media με αφορμή την κάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού στην απόφαση αθώωσης της Ηριάννας Β. Λ. και του Περικλή Μπ.

Όπως μεταφέρει το ΑΜΠΕ, μετά από την απόφαση αθώωσης του αντιεξουσιαστή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το περασμένο Σάββατο, σήμερα η Εισαγγελία άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και έτσι ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί να δικαστεί εκ νέου κατ' έφεση για την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, ποινή που τιμωρείται με φυλάκιση ενός έως τριών ετών.

Το δικαστήριο είχε αθωώσει το μέλος της ομάδας , κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για εφαρμογή της διάταξης βάση της οποίας ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του. Αντίθετη γνώμη διατύπωσε νωρίτερα ο Εισαγγελέας Έδρας ο οποίος ζήτησε από τον δικαστή να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται πως η επίμαχη ανάρτηση που είχε κάνει το μέλος του Ρουβίκωνα, ανέφερε τα εξής: «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του» .

Αν σου άρεσε κάνε