Έργα 5 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο του Καματερού

Έργα 5 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο του Καματερού

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:49 Δημιουργία 21/06/18, 21:48

Την έγκριση της υλοποίησης έργων, προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, στο οδικό δίκτυο του Καματερού, με στόχο την αποκατάσταση των φθορών από τις τελευταίες πλημμύρες, ενέκρινε η Περιφέρεια Αττικής.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να υλοποιηθεί ανακατασκευή δρόμων 9.400 τ.μ., αντικατάσταση οδοστρώματος 166.640 τ.μ., διάνοιξη οδών 1.300 τ.μ. και κατασκευή πεζοδρόμων 250 τ.μ.

Επίσης, προβλέπονται παρεμβάσεις για την αποτροπή ή άμβλυνση των πλημμυρικών φαινομένων.

Στόχος είναι η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης σε τμήμα του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ανακατασκευής οδοστρωμάτων, διάνοιξης νέων οδών και ολοκλήρωσης της κατασκευής πεζοδρόμων, σε διάφορες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας.

Αναφορικά με τα οδοστρώματα ,η συντήρησή τους περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα με τις απαραίτητες προεργασίες για την υποδοχή του νέου, βελτιωτικές παρεμβάσεις στα τμήματα που έχουν υποστεί φθορές και κατασκευή ρείθρων, όπου δεν υπάρχουν.

Η διάνοιξη νέων οδών, τέλος, προβλέπει γενικές εκσκαφές, κατασκευή πεζοδρομίων, ρύθμιση ρύσεων και όλες τις απαραίτητες προεργασίες για την υποδοχή του νέου ασφαλτομίγματος.

Αν σου άρεσε κάνε