Επεισοδιακή καταδίωξη Μπαρμπαρούση από την ΕΛΑΣ στην Εθνική Οδό

Επεισοδιακή καταδίωξη Μπαρμπαρούση από την ΕΛΑΣ στην Εθνική Οδό

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:20 Δημιουργία 16/06/18, 10:55

Τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση και για τη συμπεριφορά που επέδειξε χθες το απόγευμα, όταν με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα, ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ είναι καταζητούμενος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, έχει ζητήσει το Αρχηγείο του Σώματος.

Οι άνδρες της τροχαίας εντόπισαν το όχημα του Κ. Μπαρμπαρούση, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, να κινείται με ιλιγιώδη ταχύτητα λίγο μετά από το Αντίρριο και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο βουλευτής, που βρισκόταν στο τιμόνι, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και πήγε να παρασύρει τους τροχονόμους.

Ακολούθησε καταδίωξη υπό καταρρακτώδη βροχή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κ. Μπαρμπαρούσης οδηγούσε επικίνδυνα ένα μαύρο Volvo, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών. Το αυτοκίνητο με το οποίο έχει διαφύγει ο Μπαρμπαρούσης, είναι το βουλευτικό του αυτοκίνητο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για το περιστατικό, ενώ με εντολή του ίδιου του Αρχηγού αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έχουν κληθεί να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, από το Αντίρριο προς το Αγρίνιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βουλευτή, ο οποίος εικάζεται πως κρύβεται σε κάποιο από τα χωριά του Αγρινίου. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Μέχρι το πρωί ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας κυρίως στην περιοχή του Ξηρομέρου, αλλά ο Μπαρμπαρούσης δεν είχε εντοπιστεί.

Αν σου άρεσε κάνε