«Κατέβασαν» την τζαμαρία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για την άδεια στον Κουφοντίνα

«Κατέβασαν» την τζαμαρία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για την άδεια στον Κουφοντίνα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:05 Δημιουργία 12/06/18, 16:55

Την ώρα που ο Νίκος Τόσκας ισχυρίζεται ότι επί τα περί πολιτική ανοχής ως προς την ανομία είναι «λόγια του αέρα», εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ, άγνωστοι κατέβασαν ολόκληρη τζαμαρία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης δέκα άτομα έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασαλίας, στο Κολωνάκι.

Πέταξαν φέιγ βολάν, ζητώντας να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και στη συνέχεια, έφυγαν.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την δεύτερη επίθεση στο ίδιο σημείο εντός δύο ημερών.

Χθες, άγνωστοι εισέβαλαν γύρω στις 10 το πρωί στην Ένωση, πέταξαν «τρικάκια» στήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ έγραψαν συνθήματα με σπρέι, πριν αποχωρήσουν από τον χώρο.

Από την πλευρά της, η αμερικανική πρεσβεία με ανάρτησή της εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της για τις πρόσφατες επιθέσεις αναρχικών στα κτίρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Καταδικάζουμε έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις στα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προτρέπουμε τις ελληνικές διωκτικές αρχές να προστατέψουν τα ιδρύματα αυτά και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δράστες», αναφέρεται στην τοποθέτηση της αμερικανικής πρεσβείας.

Αν σου άρεσε κάνε