pasok-epithesi-tromokratia-epanastatiki-aytoamyna

Ανάληψη ευθύνης για την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 16/11/17, 15:27

Σε ανάληψη ευθύνης για την παραλίγο δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις 6 Νοεμβρίου προχώρησε η οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia.

Όπως αναφέρουν σε προκήρυξή, «με τη πρώτη και τη τρίτη ένοπλη παρέμβασή μας, δράσαμε δυο φορές».

Στις 10 Ιανουαρίου 2017 «κάναμε μια πρώτη προειδοποιητική επαφή, ρίχνοντας μια βολή στη κλούβα που σταθμεύει μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και άλλες δυο δίπλα σ' έναν σκοπό. Στις 6 Νοέμβρη επιτεθήκαμε πάλι» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Στο κείμενο τους, τα μέλη της οργάνωσης εκφράζουν τη στήριξη τους στον «Επαναστατικό Αγώνα», αναφέροντας πως «εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αιχμάλωτους αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη και στην απεργία πείνας που κάνουν ενάντια στη πολιτική εξόντωσής τους».

Ακόμα, παίρνοντας θέση υπέρ των κουκουλοφόρων που έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του Πολυτεχνείου από το πρωί της Τετάρτης εν όψει της αυριανής επετείου της 17 Νοεμβρίου, σημειώνουν ότι τάσσονται υπέρ «κάθε συλλογικής δύναμης που ζωντανεύει το μήνυμα του Νοέμβρη σε σύγκρουση με τις συστημικές δύναμεις και τη συνθηκολόγηση».

Αν σου άρεσε κάνε