Σύσκεψη Κικίλια με δημάρχους της Αττικής για την αντιπυρική περίοδο

Σύσκεψη Κικίλια με δημάρχους της Αττικής για την αντιπυρική περίοδο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:16 Δημιουργία 03/07/23, 18:12
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, με τους δημάρχους της Αττικής.

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας προσερχόμενος στη σύσκεψη δήλωσε: «Στο πλαίσιο των επιχειρησιακών συσκέψεων που κάνουμε αυτή την εποχή στην Πολιτική Προστασία έχουμε σήμερα μαζί μας τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών τον κ. Λιβάνιο, τον περιφερειάρχη Αττικής, τον κ. Πατούλη και τους δημάρχους της Αττικής, με βάση το σχέδιο επικαιροποίησης της κατάστασης που βρίσκεται ο κάθε δήμος, άρα και η Αττική, αυτή την εποχή και με βάση τις υποχρεώσεις που έχουμε, όλοι μαζί, από κοινού αναλάβει στα πλαίσια της πρόληψης αλλά και της πυροπροστασίας. Προσδοκώ μία δημιουργική συνεργασία και φυσικά ο σκοπός είναι ο κορυφαίος δυνατός, η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των δασών μας και των περιουσιών των πολιτών. Και γι ‘ αυτό θα δουλέψουμε όλοι μαζί».

Στη σύσκεψη μετέχουν επίσης μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Γεώργιος Πουρναράς, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι δήμαρχοι Αττικής, και οι πρόεδροι των Συνδέσμων Προστασίας Υμηττού, Πεντέλης και Πάρνηθας.

Αν σου άρεσε κάνε