Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του The Ellinikon Experience Park Lidor για μικρούς και μεγάλους

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του The Ellinikon Experience Park Lidor για μικρούς και μεγάλους

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:17 Δημιουργία 20/06/23, 19:14
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε το The Ellinikon Experience Park, πρόγραμμα που συνδυάζει ψυχαγωγία και άθληση για όλους.

«Micropolis Festival» με καθημερινές Προβολές Ταινιών στην Πλατεία A: Ένα ταξίδι ξεκινάει για όλη την οικογένεια στο The Ellinikon Experience Park με την υπογραφή της «Μικρόπολις» - του μεγαλύτερου φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς. Από τις 20 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Α' του Πάρκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικά αφιερώματα σε βραβευμένους δημιουργούς της μεγάλης οθόνης, κωμωδίες και πρόσφατα blockbuster, αλλά και αγαπημένες, κλασσικές ταινίες. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο και θα ενισχυθεί με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις για όλους.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν και με σειρά προτεραιότητας
Ώρα έναρξης προβολής: 21.00

Yoga με ζωντανή μουσική στον κήπο Ζεν: Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, η Yoga instructor Νατάσσα Πουλοπούλου σας υποδέχεται στον κήπο Ζεν του Πάρκου, για να σας μυήσει σε χαλαρωτικές συνεδρίες Yoga Nidra με τη συνοδεία άρπας κάθε Τετάρτη, 19.30 - 20.30 και Hatha Yoga με τη συνοδεία hank-drum κάθε Παρασκευή, 19.30 - 20.30.

Eurohoops Basketball Experience: Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης Eurohoops με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαλουκά, επιστρέφει για ένα ακόμα καλοκαίρι στο The Ellinikon Experience Park. Από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου, η έμπειρη ομάδα προπονητών της Eurohoops Αcademy θα περιμένει παιδιά και νέους στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπάσκετ του Πάρκου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλαθοσφαιρικής εκμάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές θα ακολουθήσουν σύντομα.

Μέσα από δημοφιλείς δράσεις, το The Ellinikon Experience Park παραμένει σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργώντας αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις, στο αγαπημένο αστικό Πάρκο της Αθήνας.

Το The Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 23.00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Αν σου άρεσε κάνε