Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:19 Δημιουργία 27/03/23, 21:10
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα έπεσε ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ηλικία 66 ετών.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο 38ο χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας σε ολοκληρο το σιδηροδρομικό δίκτυο. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13:55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς το Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων.

Η αστυνομία, διεξάγει ενδελεχή έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α' Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας - νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Αν σου άρεσε κάνε