Γιατί Θεέ μου; Στους 57 οι νεκροί στην τραγωδία των Τεμπών και 56 αγνοούμενοι

Γιατί Θεέ μου; Στους 57 οι νεκροί στην τραγωδία των Τεμπών και 56 αγνοούμενοι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:57 Δημιουργία 02/03/23, 19:53
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος β΄, Κωνσταντία Δημογλίδου, 48 άτομα παραμένουν για νοσηλεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι αγνοούμενοι μέχρι στιγμής «αγγίζουν» τους 56.

Νωρίτερα και η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή οι νεκροί έχουν φτάσει τους 57. Συγκεκριμένα, η κυρία Λεοντάρη μιλώντας στον Realfm, ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη επτά απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η κυρία Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Η κυρία Λεονταρή αποκάλυψε μάλιστα πως το 80% των θυμάτων είναι ηλικίας 18-35 ετών.

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση είναι έξι τραυματίες που παραμένουν διασωληνωμένοι.

Οι οικογένειες και οι συγγενείς των θυμάτων παραμένουν έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, περιμένοντας να μάθουν κάτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αν σου άρεσε κάνε