Ενα χρυσό κι ένα ασημένιο βραβείο για τη δικηγορική εταιρεία NKLaw Firm

Ενα χρυσό κι ένα ασημένιο βραβείο για τη δικηγορική εταιρεία NKLaw Firm

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:59 Δημιουργία 17/02/23, 16:55
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δύο τιμητικές διακρίσεις έλαβε η δικηγορική εταιρεία NKLaw Firm στην απονομή βραβείων Business Law Awards της εταιρείας Boussias.

Στην κατηγορία «Law Firms / Real Estate & Construction Team», στην NKLaw Firm απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο, με τίτλο «Best Real Estate & Construction Team».

Στα σχόλια της κριτικής επιτροπής για τη Δικηγορική μας Εταιρεία συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Εντυπωσιακή εμπειρία πολύπλοκων και σημαντικών σε αξία και σημασία projects». «Εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο υποθέσεων ανάπτυξης ακινήτων».

Στην κατηγορία «Law Firms / TMT, Privacy & Data Protection Team», απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο για το Data Protection & Privacy Team.

Μέλη της κριτικής επιτροπής είπαν για την NKLaw Firm: «Η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρία τόσο με την εξειδίκευση των στελεχών της στο GDPR, όσο και με τη διαρκή επιμόρφωση στο συγκεκριμένο τομέα, έχει αποκτήσει ταυτότητα και έχει εδραιώσει τη θέση της στον συγκεκριμένο κλάδο». «Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η έμφαση στη διαρκή εκπαίδευση/επιμόρφωση των συνεργατών, καθώς και οι πιστοποιήσεις του γραφείου, που "συνάδουν" με τον κλάδο του δικαίου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως ότι δεν μένουν στη θεωρία. «Είναι προφανής η εξειδίκευση και η πολύ καλή απόδοση που αναγνωρίζονται από εκτεταμένη πελατεία στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα». «Ξεχωρίζω τη διαρκή δράση εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών, όπως και την εντυπωσιακή πιστοποίηση κατά διάφορα πρότυπα ISO & από τη Europrivacy».

Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών της NKLaw Firm από την επαγγελματική μας κοινότητα επισφραγίζει την εκπεφρασμένη εμπιστοσύνη στην Εταιρεία μας από το εκλεκτό πελατολόγιο μας, το οποίο και διαβεβαιώνουμε ότι αποτελεί προτεραιότητά μας, ώστε να εξελισσόμαστε θετικά και εμείς μαζί του παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα και αποτελεσματικά, με ήθος και συνέπεια!

Αν σου άρεσε κάνε