Η δέσμευση που έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης από τον Πλεύρη

Η δέσμευση που έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης από τον Πλεύρη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:55 Δημιουργία 17/02/23, 14:51
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συνεχίζει την πορεία του προς τη διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Κώστας Μάκαρης.

Στο πλαίσιο αυτό πυκνώνουν οι επαφές που έχει με κυβερνητικά στελέχη για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, τονίζοντας πως ο ίδιος μπορεί να ανήκει στο χώρο της ΝΔ, ωστόσο, ο συνδυασμός του «Νέα Εποχή» έχει ξεκάθαρα πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του κ. Κώστα Μάκαρη και των επαφών που πραγματοποιεί, αίσθηση προκάλεσε η συνάντηση με υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στο φόντο όλων όσα έχουν καταγραφεί, ύστερα και από ξεχωριστή επιστολή ενός πατέρα δύο ανήλικων παιδιών στον ίδιο των πρωθυπουργό, για τις ελλείψεις στις Παιδιατρικές Κλινικές των δύο Νοσοκομείο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων που είναι πολύτεκνος πατέρας, αρκετά ευαισθητοποιημένος και στο συγκεκριμένο ζήτημα διέθεσε το 85% των χρημάτων που απαιτούνται για την αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής στο Ναύπλιο στα πρότυπα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», αφού η 6η ΥΠΕ είχε εγκρίνει μόλις 15 χιλ. ευρώ, τα οποία δεν αρκούσαν.

«Είναι υποχρέωση κάθε πολίτη να προσφέρει αν μπορεί», σχολίασε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best o κ. Μάκαρης ο οποίος στη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, αφού ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου θέματος και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κ. Θάνου Πλεύρη, πήρε τη δέσμευση του υπουργού Υγείας για άμεσες προσλήψεις παιδιάτρων.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η πρόθεση του υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων να κατασκευάσει με δικά του έξοδα στο σύνολο, μια Ογκολογική Κλινική, καθώς έχει χάσει τον πατέρα του από καρκίνο. Ξεδιπλώνοντας κάποιους από τους στόχους του για το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή ο κ. Μάκαρης μίλησε για την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, από τα σκουπίδια και την οδοποιία, μέχρι τον οικονομικό έλεγχο αφού συμβαίνουν πολλά, όπως να χρεώνονται καύσιμα σε οχήματα παροπλισμένα και φυσικά, την ανάπτυξη όπου και τόνισε πως όλος ο σχεδιασμός τρέχει για να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα στο δήμο.

Αν σου άρεσε κάνε