Φυλάκια στον ακριτικό Έβρο επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Φυλάκια στον ακριτικό Έβρο επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:42 Δημιουργία 23/12/22, 17:37
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Το φυλάκιο επιτήρησης 126 στο Σουφλί, το αντίστοιχο φυλάκιο των Κήπων και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος» στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδας Βασίλειο Μαυρίδη, Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

Στο τέλος επισκέψεώς του στον Έβρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως 'Ανθιμο Β'.

Αν σου άρεσε κάνε