Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:13 Δημιουργία 28/11/22, 18:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Εφοδο στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του, πραγματοποίησε η Οικονομικά Στοιχεία προκειμένου να εντοπίσει και να συλλέξει στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και των επικεφαλής της.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και στενών συγγενών τους.

Προηγήθηκε η έγγραφη επιβεβαίωση τράπεζας ότι η πρεσβυτέρα επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα υποκατάστημά της για να πάρει το περιχεόμενο της θυρίδας της.

Σύμφωνα με το Mega, η έφοδος πραγματοποιείται σε ένα διαμέρισμα των 105 τ.μ., στο οποίο η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να έχει κυριότητα κατά 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Η μεζονέτα όμως στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας και όχι της «Κιβωτού».

Υπάρχει ωστόσο και δεύτερη μεζονέτα, σύμφωνα και πάλι με το Mega, που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνιος. Αγοράστηκε ημιτελής και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο. Η αγορά της είναι το 2007, με τον πατέρα Αντώνιο να αγοράζει μαζί με το διαμέρισμα και τη θέση πάρκινγκ 15 τ.μ. Στη συνέχεια πουλήθηκε στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού», που ήταν στενός συνεργάτης του.

Ακολούθως, η μεζονέτα έγινε γονική παροχή από τη μητέρα στον γιο με παρακράτηση επικαρπίας στις 28 Δεκεμβρίου 2017.

Αν σου άρεσε κάνε