Μάχη με τον κορονοϊό δίνει σε ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Μάχη με τον κορονοϊό δίνει σε ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:16 Δημιουργία 15/11/22, 16:11
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στην Εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται εδώ και 13 ημέρες ο δικηγόρος, παλαίμαχος πολιτικός δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορoνοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο παλαίμαχος πολιτικός έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Αν σου άρεσε κάνε