Κολωνός: Προκλητικές απολογίες Μίχου και Σοφιανίδη, έριξαν την ευθύνη στην ανήλικη

Κολωνός: Προκλητικές απολογίες Μίχου και Σοφιανίδη, έριξαν την ευθύνη στην ανήλικη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:29 Δημιουργία 13/10/22, 20:21
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στο 12χρονο θύμα τους αποδίδουν την σεξουαλική κακοποίησή της οι δύο προφυλακιστέοι για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης.

Μίχος και Σοφιανίδης απολογούμενοι ενώπιον της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση, φαίνεται να υποστήριξαν πως το 12χρονο κοριτσάκι επεδίωκε να τους συναντά.

Ο 53χρονος, μάλιστα, φαίνεται ότι ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, έθεσε την μητέρα στο κάδρο των ευθυνών, αναφέροντας ότι πιστεύει ότι η 37χρονη συλληφθείσα γνώριζε τι συνέβαινε με το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο που κατά τον 53χρονο κατηγορούμενο για μαστροπεία συνέβαινε, ήταν ότι το παιδί, εν γνώσει της μητέρας, έπαιρνε αμοιβές για να προσφέρει το σώμα του: «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε...» φέρεται να είπε. Ανέφερε παράλληλα, πως «όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: "Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά"...».

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεσε που έχει σοκάρει το πανελλήνιο είπε πως γνώριζε την ηλικία του παιδιού «αλλά φαινόταν μεγαλύτερη» και φέρεται να υποστήριξε ότι η 12χρονη «μου είχε πει πως πριν από μένα είχε πάει και με άλλους, και της έδιναν 50 με 100 ευρώ. Από τον Μάιο έως Αύγουστο, είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω "στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει" γιατί τσακωνόταν μαζί της».

Ο 53χρονος εξάλλου, φέρεται να είπε πως είχε δώσει χρηματικό ποσό 300 ευρώ στην μητέρα, γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

O δεύτερος κατηγορούμενος, ο Σοφιανίδης, ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή χθες, φέρεται επίσης να είπε στην ανακρίτρια ότι το κοριτσάκι ήταν αυτό που τον «προκαλούσε» και τον πίεζε να βρεθούν. «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος.

Η 37χρονη μάνα

Από την πλευρά της η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία από κοινού και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον Μίχο τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της 37χρονης μητέρας της 12χρονης βρίσκονται όλα τα παιδιά της, τα οποία αγωνιούν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είχε γνώση όσων θλιβερών συνέβαιναν.

Αν σου άρεσε κάνε