Φρίκη στον Κολωνό: Χειροπέδες και στη μάνα της 12χρονης για κακουργηματική μαστροπεία

Φρίκη στον Κολωνό: Χειροπέδες και στη μάνα της 12χρονης για κακουργηματική μαστροπεία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:47 Δημιουργία 12/10/22, 17:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στον Κολωνό, με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της κακουργηματικής μαστροπείας.

Ετσι, έπειτα από τις συλλήψεις του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη, στο κάδρο μπαίνει και η μάνα του ανήλικου θύματος.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, καθώς φαίνεται πως προέκυψαν στοιχεία από «ύποπτα» εμβάσματα και οικονομικές συναλλαγές στις οποίες εμπλέκεται η 38χρονη γυναίκα. Γίνεται, δηλαδή, λόγος για έναν κύκλο πληρωμών - που μένει να διευκρινιστεί - με ορισμένα ποσά να πηγαίνουν από τον 53χρονο, αλλά και από άλλα πρόσωπα, προς τη μητέρα της 12χρονης. Παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπιστεί και δεκάδες μηνύματα που είχε ανταλλάξει η γυναίκα με τον Ηλία Μίχο.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ οι αστυνομικοί πήραν μαζί και τρία παιδιά της οικογένειας, αδέλφια της 12χρονης, στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα, οι αστυνομικές έρευνες εστιάζουν πλέον και στο ενδεχόμενο να μην είναι η ανήλικη το μοναδικό θύμα, αλλά πίσω από τη δράση του 53χρονου να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων.

Προφυλακιστέοι Μίχος και Σοφιανίδης

Την ίδια ώρα μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην ανακρίτρια τόσο ο Μίχος όσο και ο Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν ότι βίαζαν την ανήλικη αλλά παραδέχθηκαν τις σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο κορίτσι χωρίς να πουν τίπτοε περισσότερο, θα οδηγηθούν στις φυλακές.

Αν σου άρεσε κάνε