Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην πλατεία Βάθη με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην πλατεία Βάθη με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:07 Δημιουργία 02/09/22, 17:03
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς αγνώστου το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Μάλιστα, ο ένας είναι πολύ σοβαρά - καθώς έχει δεχθεί σφαίρα στον λαιμό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο, οι πυροβολισμοί φαίνεται πως αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για ομάδα τα μέλη της οποίας απασχολούν συχνά το αστυνομικό δελτίο για κλοπές, μικροδιαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, οι αλλοδαποί είναι Κούρδοι ο οποίοι όπως λένε, «το τελευταίο διάστημα κυριαρχούν στο εγκληματικό πεδίο της περιοχής» και θεωρούνται ιδιαίτερα σκληροί χρησιμοποιώντας για τα ξεκαθαρίσματά τους μεγάλα μαχαίρια και πιστόλια.

Αν σου άρεσε κάνε