Τραγωδία στην Κόρινθο: Πως βρέθηκε το άψυχο κορμί της μικρής σε βάθος έξι μέτρων, τι λέει ο πατέρας

Τραγωδία στην Κόρινθο: Πως βρέθηκε το άψυχο κορμί της μικρής σε βάθος έξι μέτρων, τι λέει ο πατέρας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:24 Δημιουργία 23/08/22, 18:18
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Νέες πληροφορίες για την ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο όπου πνίγηκε ένα 6χρονο κοριτσάκι ενώ έκανε μπάνιο με τον πατέρα της, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο πατέρας της μικρής, φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι προκειμένου να κολυμπήσει, ενώ είχε μπει και ο ίδιος στη θάλασσα.

Όταν ξαφνικά το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων, είπε πως δεν μπορούσε να βουτήξει να το τραβήξει προς τα πάνω, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με άσθμα.

Η μικρή εντοπίστηκε χωρίς τις ααισθήσεις από έναν ψαροντουφεκάς.

Ο πατέρας κατέθετε στον Εισαγγελέα της Κορίνθου. Τονίζεται ότι η κατηγορία που τον βαρύνει, είναι «θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου», σύμφωνα με το άρθρο 306 του σχετικού νόμου.

Ο 42χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη 23 Αυγούστου έλαβε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Σύμφωνα με το Star ο 42χρονος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της και πήρε τη κόρη του για να πάνε για μπάνιο.

Πήγαν σε μια ελεύθερη πλαζ στο Καλαμάκι Κορινθίας, που λόγω της επιδείνωσης του καιρού δεν είχε λουόμενους.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της.

Αν σου άρεσε κάνε