Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Αλιβέρι

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Αλιβέρι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:08 Δημιουργία 28/06/22, 14:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Οριοθετημένη θεωρείται αυτήν την ώρα η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση της Δημοτικής Ενότητας Ταμιναίων Αλιβερίου πάνω από την Εθνική Οδό Αλιβερίου-Λέπουρων και δυτικά από τον οικισμό Κάραβος, χωρίς να κινδυνεύσουν σπίτια και περιουσίες.

Από την φωτιά που ήταν η πιο δύσκολη που αντιμετώπισε σήμερα και μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική, κάηκαν περίπου 45-50 στρέμματα δάσους.

Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Όπως αναφέρει το evima.gr, λόγω της φωτιάς η αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο.

Παράλληλα, καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση, στη Ξυλαγανή Ροδόπης, δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, στην οποία επιχειρούν 33 άντρες της Πυροσβεστικής με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και δύο αεροσκάφη και σε αγροτοδασική έκταση και αμπελώνες, στην Περαία Θεσσαλονίκης, κοντά στην ακτή και χωρίς να κινδυνεύουν σπίτια, όπου επιχειρούν 31 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, ένα ελικόπτερο και συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ

Αν σου άρεσε κάνε