Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:37 Δημιουργία 16/02/22, 10:15
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που φτάνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη ζωή και το μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, από το σύντροφο της μητέρας του.

«Του έκλεισα το στόμα με μια μικρή μονωτική ταινία για να τον ηρεμήσω επειδή ήταν άτακτος. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», υποστήριξε ο 33χρονος Πολωνός.

Παράλληλα, η 29χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος στο κολαστήριο της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη, υποστήριξε στην απολογία της ότι δεν κατάλαβε πως ο γιος της πάλευε για τη ζωή του δεμένος και φιμωμένος.

«Νόμιζα ότι ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Ότι για άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήταν άτακτος. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε», κατέθεσε η 29χρονη.

Αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός πως η ίδια δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τον μικρό Ανδρέα και συνέχισε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή, ενώ το παιδί ξεψυχούσε.

«Το παιδί ήταν τιμωρία από το πρωί όρθιο, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, να κοιτάζει τον τοίχο. Ξαφνικά άκουσα ένα γδούπο και είδα το πρωί πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό. Το άφηνε νηστικό, αλλά εγώ κρυφά πήγαινα και το τάιζα. Καθόμουν μαζί του γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου επειδή η μάνα μου ήταν αλκοολική» δήλωσε η ίδια.

Φρικιαστικές είναι ωστόσο και οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο 7χρονος, καθώς όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τα δάχτυλά του ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο -γεγονός που εξηγεί γιατί το παιδί δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία.

Αν σου άρεσε κάνε