Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου Αλβανού

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου Αλβανού

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:12 Δημιουργία 09/02/22, 10:05
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό που καταζητείται ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, από το υπουργείο της γείτονος επιβεβαιώθηκε η επίδοση του εντάλματος και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία έρευνας για την για τον εντοπισμό και σύλληψή του.

Στο μεταξύ ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων. Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη) και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Το προηγούμενο 24ωρο παραδόθηκε στις διωκτικές Αρχές ακόμη ένα άτομο, το πποίο που είχε ταυτοποιηθεί για εμπλοκή στο φονικό και αναμένεται να απολογηθεί με τη σειρά του ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ Έλληνες κι ένας Αλβανός, 20 έως 25 ετών.

Αν σου άρεσε κάνε