Σάλος στη Θεσσαλονίκη για υπόθεση βιασμού με δράστες γνωστούς επιχειρηματίες

Σάλος στη Θεσσαλονίκη για υπόθεση βιασμού με δράστες γνωστούς επιχειρηματίες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:10 Δημιουργία 15/01/22, 10:39
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συγκλονίζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα καταγγελίες που αφορούν στο βιασμό 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μετά και τη δημόσια παραδοχή του συμβάντος, ενός εκ των φερόμενων ως δραστών.

Βάσει των πληροφοριών, όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιανουαρίου 2022, όταν η αστυνομία σε δελτίο Τύπου ανέφερε πως συνελήφθη 27χρονος για τον βιασμό 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την 24χρονη που τον κατήγγειλε και να έχει μαζί της την οποιαδήποτε επικοινωνία.

Το τελευταίο 24ωρο, χρήστες του διαδικτύου δημοσιοποιούν το όνομα του 27χρονου και μελών της οικογενείας του στα social media. Επίσης, καταγγέλλουν από δράστες κι άλλους επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη αλλά και έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία από την Αθήνα, τον οποίο μάλιστα τον συνδέουν και με την διαρροή ροζ βίντεο της Instagramer, Ιωάννας Τούνη. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται πως την παραμονή της πρωτοχρονιάς απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Η παραδοχή του επιχειρηματία

Τον ασκό του Αιόλου για την υπόθεση άνοιξε ξανά η δημόσια παραδοχή και συγνώμη του ανθρώπου που φέρεται να πίεσε, όπως λέει και ο ίδιος, την 24χρονη να βρεθεί στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη» ανέφερε στο Instastory του, λαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που το αναλογεί για το περιστατικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις πηγές, η 24χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε μαγαζί της παραλιακής, με το οποίο φέρεται να συνδέεται ο άντρας που έκανε την δημοσίευση στο Instagram και παραδέχθηκε την εμπλοκή του.

Ο συγκεκριμένος άντρας πρότεινε στην 24χρονη και στην παρέα της να συνεχίσουν την διασκέδαση στο πάρτι που έστησαν ο ίδιος και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες στο ξενοδοχείο. Η 24χρονη φαίνεται πως δέχθηκε και επισκέφτηκε την σουίτα με τους φίλους της.

Οι δράστες φέρονται να έριξαν από την αρχή ουσίες στο ποτό της νεαρής κοπέλας που την οδήγησαν σε νάρκωση. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, φέρεται να άφησε τους φίλους της να φύγουν και η ίδια ζήτησε ένα δωμάτιο από το ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, διότι δεν αισθανόταν ικανή να σταθεί στα πόδια της.

Όπως αναφέρουν στη «Μακεδονία» οι ίδιες πηγές, οι φερόμενοι ως δράστες βρήκαν την κοπέλα στο διάδρομο του ξενοδοχείο σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Τότε, φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο τους και να την βίασαν.

Η 24χρονη ξύπνησε την επόμενη ήμερα το πρωί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και δεν θυμόταν τίποτα από το περασμένο βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι κακό της συνέβη όταν βρήκε στο δωμάτιο κουτιά από φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Τότε, φαίνεται πως τηλεφώνησε στον άντρα που την προσκάλεσε στο πάρτι και του ζήτησε εξηγήσεις για όσα συνέβησαν. Ο ίδιος φέρεται να της είπε «πάρε ταξί και έλα να με βρεις». Όταν η κοπέλα άρχισε να θυμάται, αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει ότι την βίασαν.

Αν σου άρεσε κάνε