Απαγωγή Κυπαρρίση: Λύτρα 2 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς

Απαγωγή Κυπαρρίση: Λύτρα 2 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:04 Δημιουργία 29/12/21, 15:48
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο με το οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο κατά τη στιγμή της απαγωγής, ο επιχειρηματίας, ο οποίος επέστρεφε από ταβέρνα στο Ίλιον το βράδυ της Τρίτης, εγκλωβίστηκε από τους δράστες που τον περίμεναν έξω από την οικία του και τον επιβίβασαν σε όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και να έχουν ζητήσει λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ μετρητά προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και φωτογραφίες με τον Γιώργο Κυπαρίσση δεμένο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια ώστε να διαβεβαίωσουν τον αδελφό του πως είναι ζωντανός. Ίδια πηγή ανέφερε πως οι απαγωγείς φαίνεται πως είναι αδίστακτοι και διαπραγματεύονται σκληρά για την απελευθέρωση του Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για δύο ομάδες: Η μια παρακολουθούσε τον επιχειρηματία από τη στιγμή που έφυγε από το Μενίδι, πήγε στα Λιόσια για φαγητό και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για το σπίτι του και η δεύτερη τον περίμενε και όταν έλαβε σήμα από την πρώτη, τον άρπαξε όταν μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως στα Σπάτα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα, τα οποία φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για την απαγωγή του επιχειρηματία και μετά τους έβαλαν φωτιά ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Αν σου άρεσε κάνε