Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ζάκυνθο και Ηλεία

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ζάκυνθο και Ηλεία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:25 Δημιουργία 26/11/21, 14:07
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Πλημμύρες και αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στη Ζάκυνθο, καθώς από τη δυνατή μπόρα δημιουργήθηκαν προβλήματα τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε σπίτια και καταστήματα.

Ζάκυνθος: Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια  και ξηλώθηκαν θερμοσίφωνες | Έθνος

Η μεγάλη κακοκαιρία έπληξε κυρίως την πόλη του νησιού, το Αργάσι, το Καλαμάκι και το Βασιλικό όπου σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν, ενώ τόνοι λάσπης έκλεισαν τον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από το Αργάσι προς το Βασιλικό.

Νωρίτερα, κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή του Κρυονερίου, αλλά χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των Αρχών ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.Οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν τη στέγη από το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ζακύνθου και τη μετέφεραν στον πίσω δρόμο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα.

kairos-ilia

Σε πολλά χωριά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από τους τεράστιους όγκους νερού που έπεσαν στο νησί.

Αντίστοιχο σκηνικό και στην Ηλεία, με τη στάθμη του νερού σε Λεχαινά, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Τραγανό και Καρδιακαύτι να έχει ανέβει σημαντικά, με τις πληροφορίες του ilialive.gr να κάνουν λόγο για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια.

Αν σου άρεσε κάνε