Τ. Θεοδωρικάκος: Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να είναι ειρηνικός

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να είναι ειρηνικός

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:55 Δημιουργία 15/11/21, 14:45
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση εορτασμού του Πολυτεχνείου «να ανταποκριθούν με ευθύνη και να διαφυλάξουν το μήνυμα της επετείου», απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ επεσήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα διαφυλάξει την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών.

Σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος σε ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, αναφερόμενος στην 48η επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε:

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι και πρέπει να είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ενότητας και γι' αυτό ο εορτασμός θα πρέπει να είναι ειρηνικός». «Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης» υπογράμμισε και προσέθεσε: «Εξυπακούεται ότι η δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να συμβάλλει με τα μέτρα ασφαλείας, στο να υπάρχει τάξη, ασφάλεια και ηρεμία στους δρόμους της Αθήνας. Να διαφυλαχθεί η ασφάλεια και των πολιτών οι οποίοι θα εργάζονται και θα κινούνται κανονικά στους δρόμους και η περιουσία των πολιτών».

Αν σου άρεσε κάνε