Α.Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό ντοκουμέντο, η καταγγελία για «σπείρα» και η συγνώμη στη Βίκυ Σταμάτη

Α.Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό ντοκουμέντο, η καταγγελία για «σπείρα» και η συγνώμη στη Βίκυ Σταμάτη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:37 Δημιουργία 11/11/21, 11:08
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στο «φως» της δημοσιότητας έφτασε παλιό ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, οκτώ μήνες πριν το θάνατό του να μιλά για την αντιπαράθεση με την οικογένεια αλλά και συνεργάτες του, κάνοντας λόγο για «σπείρα», ενώ ζητά συγνώμη και από τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Βίκυς Τσοχατζοπούλου και της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε εξέλιξη, στο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός ακούγεται να κατηγορεί τη δεύτερη και

Σε αυτό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά, οκτώ μήνες πριν τον θάνατό του, για την κόντρα του με την οικογένειά του, κατηγορώντας μάλιστα την ξαδέρφη του, η Νίκη, όσο και μία σειρά συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο του, για σπείρα που είχε ως σκοπό να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Αν σου άρεσε κάνε