«Αναλώσιμοι 4»: Μάχη για τη ζωή τεχνικού μετά από τραυματισμό σε γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

«Αναλώσιμοι 4»: Μάχη για τη ζωή τεχνικού μετά από τραυματισμό σε γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:30 Δημιουργία 10/11/21, 09:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δύο κασκαντέρ και ένας τεχνικός είναι ο απολογισμός των τραυματισμών από τα γυρίσματα της ταινίας Expendables 4, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του, από την Βουλγαρία, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός αφορά κασκαντέρ, ο οποίος κατά τη διάρκεια γυρίσματος στα Διαβατά, παρασύρθηκε από όχημα οπερατέρ, ενώ ακόμα ένας κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Ωστόσο, παρά τους τραυματισμούς, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» συνεχίζονται κανονικά, με ...αέρα Χόλιγουντ να πνέει στη συμπρωτεύουσα, καθώς στην πόλη βρίσκονται αστέρες όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, η Μέγκαν Φοξ, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent, με τον πρώτο να ανεβάζει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προσδιορίζει την τοποθεσία, χρησιμοποιώντας μόνο το hashtag #expendables4.

Για την παραγωγή στα πλατό των «Αναλώσιμων 4» στη χώρα μας, δίνει το «παρών» και εξοπλισμός που προέρχεται από τον ελληνικό στρατό, μια πρακτική που είναι συνήθης για κάθε παραγωγή δράσης, σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για διάθεση μέσων πολύ σημαντική που πολλές φορές μάλιστα «κρίνει» και την εκ νέου παραγωγή ταινιών δράσης σε μια χώρα, αφού τέτοιες ταινίες είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν βαρύ εξοπλισμό τοπικής προέλευσης, οχήματα και μέσα που συνεισφέρουν στην αληθοφάνεια του τελικού κινηματογραφικού αποτελέσματος. Έτσι, στην συγκεκριμένη ταινία, που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2022, οι Έλληνες θεατές θα δουν οχήματα που θα τους είναι γνώριμα από τον καιρό της στρατιωτικής τους θητείας.

Αν σου άρεσε κάνε