«Κρεμάει» την Μ. Παγώνη το Γ.Ν.Α Γεννηματάς: Δεν χρειάστηκε ενίσχυση σε υλικό από το Σωτηρία

«Κρεμάει» την Μ. Παγώνη το Γ.Ν.Α Γεννηματάς: Δεν χρειάστηκε ενίσχυση σε υλικό από το Σωτηρία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:59 Δημιουργία 08/11/21, 14:45
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Μ. Παγώνη, για τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε: «Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία».

Σε ανακοίνωσή του, το Γεννηματάς, υποστηρίζει ότι «το σύνολο των εισαγωγών Covid/non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ής Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κ.λπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.

Αν σου άρεσε κάνε