«Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα»

«Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:26 Δημιουργία 27/10/21, 21:18
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» είναι το μήνυμα, που εξέπεμψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε δήλωσή της μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την καταδίκη της Έφης Κακαραντζούλα.

Μάλιστα, φίλες της Ιωάννας τη συνόδευσαν μετά το πέρας της δίκης έξω από τη δικαστική αίθουσα, φορώντας λεύκες μάσκες στο πρόσωπο προς ένδειξη συμπαράστασης προς εκείνη.

«Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου. Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τη κυρία Καλοφώνου τη γιατρό μου», δήλωσε η Ιωάννα, μιλώντας τους δημοσιογράφους.

Ακόμη η Ιωάννα ευχαρίστησε τους οφθαλμιάτρους που έσωσαν, όπως είπε, το μάτι της αλλά και τον ψυχίατρο της κ. Κοντάγγελο. «Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τις φίλες μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί. Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρούνε στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω».

Αν σου άρεσε κάνε