Το «αντίο» του  Μ. Χριστοδουλάκη: Μάχη δεν έχασες ποτέ καμιά, δεν λύγισες ποτέ

Το «αντίο» του Μ. Χριστοδουλάκη: Μάχη δεν έχασες ποτέ καμιά, δεν λύγισες ποτέ

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:30 Δημιουργία 27/10/21, 16:04
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Εμφανώς συγκινημένος κατά τον επικήδειο λόγο του ήταν και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος εκφώνησε το πολιτικό και προσωπικό, τελευταίο «αντίο», στην πρόεδρο του κόμματος.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου» ανέφερε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στον επικηδείο που εκφώνησε σημειώνοντας ότι δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και στο βλέμμα της χωρούσαν όλοι, ακόμη κι οι αντίπαλοί της.

Δεν βολεύτηκε ποτέ σε όσα είχε και δεν δίστασε ποτέ να αφήσει πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πει "πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής", που έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, που έμενε, όταν κάποιοι έφευγαν και πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. Εκείνη που μας έδινε κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες και χαμογελούσε περισσότερο απ΄όλους στις καλές. Ποτέ δεν παραπονέθηκες, ποτέ δεν δικαιολογήθηκες, ήσουν πάντα όρθια, πάντα δυνατή, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μάχη δεν έχασες ποτέ καμία, δεν λύγισες ποτέ.

Πίστευες στους νέους ανθρώπους, ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μια νοσταλγία. Φύτεψες τις ρίζες, δεν πρόλαβες να δεις τους καρπούς. Αλλά μην στενοχωριέσαι πρόεδρε γιατί αυτά τα δέντρα γράφουν το όνομα σου.

Πρόεδρε, η παράταξή μας σε αποχαιρετά. Ήταν τιμή μας, ήταν τιμή μου»

Αν σου άρεσε κάνε