Πάτρα: Μέσω social media τα «ραντεβού» για νυχτερινή διασκέδαση - Χωρίς κινητά και με «πλήρη εχεμύθεια»

Πάτρα: Μέσω social media τα «ραντεβού» για νυχτερινή διασκέδαση - Χωρίς κινητά και με «πλήρη εχεμύθεια»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:16 Δημιουργία 06/10/21, 08:52
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την εφευρετικότητά τους επιστρατεύουν οι επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης στην Πάτρα, προκειμένου και να αποφύγουν τις «καμπάνες» της ΕΛΑΣ για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η έναρξη του προγράμματος συγκεκριμένων χώρων διασκέδασης, που χρονικά προσδιορίζεται μετά τις 4 τα ξημερώματα γίνεται γνωστή μέσω διαδικτυακών καλεσμάτων. Οι θαμώνες ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από στόμα σε στόμα διαδίδεται ποιο κατάστημα και πότε θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον κόσμο, που επιθυμεί να διασκεδάσει κυριολεκτικά μέχρι να βγει ο ήλιος.

Αυστηρή προϋπόθεση για την είσοδο, είναι η πλήρης εχεμύθεια αφενός και αφετέρου η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων(!). Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην «Π», η απαγόρευση αφορά στις αναρτήσεις – ποσταρίσματα – στα social media φωτογραφιών και βίντεο από τους συγκεκριμένους χώρους.

Πρόκειται για «προληπτικά» μέτρα που φαίνεται πως λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, ώστε να αποφύγουν κακοτοπιές, που μπορεί να οδηγούσαν στο κατώφλι τους, την Αστυνομία. Οπως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κλαμπ της πόλης, όπου όπως αποκάλυψε χθες η «Π», τα stories των παρευρισκόμενων στο instagram, ήταν εκείνα που «πρόδωσαν» το αδιαχώρητο που επικρατούσε, με τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, να σπεύδουν στο σημείο.

Η «απροσεξία» είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν 80 πελάτες όρθιοι να διασκεδάζουν, να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών ο ιδιοκτήτης, να του βεβαιωθεί πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερο λουκέτο της επιχείρησης.

Σε πεδίο αντιπαράθεσης τείνει να εξελιχθεί η εφαρμογή των μέτρων μεταξύ των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διασκέδασης. Κατά πληροφορίες, υπάρχουν ήδη δυο «στρατόπεδα». Εκείνων που κατά γράμμα εφαρμόζουν το νόμο και εκείνων που συνειδητά παρανομούν, με πηγές της «Π» ν’ αναφέρουν πως οι «καρφωτές πάνε σύννεφο»(!)

Αν σου άρεσε κάνε