Θρίλερ στη Σαντορίνη με πτώμα άντρα τυλιγμένο σε σεντόνι

Θρίλερ στη Σαντορίνη με πτώμα άντρα τυλιγμένο σε σεντόνι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:08 Δημιουργία 17/08/21, 14:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε θριλερ παραλίγο να εξελιχτεί ο εντοπισμός της σωρού άνδρα, τυλιγμένη σε σεντόνι, στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα, σε σπίτι στην περιοχή Ροδιες.

Ο 34χρονος άτυχος άνδρας, ήταν υπήκοος Μπαγκλαντές και κατά τις πρώτες εκτιμήσεις είχε δεχθεί βάναυση επίθεση καθώς ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η σωρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από έναν Έλληνα και δύο ομοεθνείς του, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Σαντορίνης, ενώ στο νησί μετέβη και από τα κεντρικά της Ασφάλειας κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να ψάξει την περίεργη υπόθεση και να εντοπίσει το μυστηριώδη «δράστη».

Η λύση δόθηκε τελικά από τον ιατροδικαστή, αλλά και την έρευνα των έμπειρων αστυνομικών, όπου διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για δολοφονία, αλλά για ατύχημα, καθώς ο αλλοδαπός αυτοτραυματίστηκε προσπαθώντας να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο, παραπάτησε και τυλίχτηκε με την κουρτίνα και άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Όπως αποδείχθηκε, ο 34χρονος ήταν μεθυσμένος και στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι του, πλησίασε το παράθυρο, το έσπασε το τζάμι και πήδηξε μέσα. Τη στιγμή όμως που έμπαινε, τον έκοψαν τα τζάμια, ενώ από την πτώση τυλίχτηκε στην κουρτίνα και στη συνέχεια παγιδευμένος στο ύφασμα και σοβαρά τραυματισμένος από τα κοφτερά τζάμια ξεψύχησε.

Αν σου άρεσε κάνε