Προφυλακιστέος ο Π. Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τριπόλεως με το Δ. Λιγνάδη

Προφυλακιστέος ο Π. Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τριπόλεως με το Δ. Λιγνάδη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:54 Δημιουργία 28/07/21, 09:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Της κλήτευσης του ηθοποιού, προηγήθηκε αίτημα του συνηγόρου του προς την ανακρίτρια να μην γνωστοποιηθεί η ημέρα προσέλευσης του πελάτη του στην πρώην Σχολή Ευελπίδων λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης του και επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο λόγω της μακροχρόνιας πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κάτι που θα προσελκύσει πάνω του τα φωτά της δημοσιότητας. Στο αίτημά του συναίνεσε η ανακρίτρια και έτσι προσήλθε χθες στο ανακριτικό γραφείο με άκρα μυστικότητα.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενδέχεται να μεταχθεί σήμερα από την ΓΑΔΑ όπου διανυκτέρευσε την Τρίτη, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων για να υπογράψει ο ίδιος, το φυλακιστήριό του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, με το επιχείρημα του COVID-19 να διαβιβαστεί μόνο η δικογραφία στον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών, χωρίς δηλαδή, να μεταχθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται όλοι οι βιαστές προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες. Στις ίδιες φυλακές, αυτές της Τρίπολης, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Αν σου άρεσε κάνε