Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: «Γάζωσαν» 45χρονο με 9 σφαίρες

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: «Γάζωσαν» 45χρονο με 9 σφαίρες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:33 Δημιουργία 24/07/21, 15:20
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θήβα, με θύμα 45χρονο πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του, μετά από 9 σφαίρες.

Βάσει της ιατροδικαστικής έκθεσης, η σορός φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα αυτά είναι στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Από το σημείο της εκτέλεσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας που χειρίζονται την υπόθεση συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας με τους αστυνομικούς να αναζητούν μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και την εύρεση οπτικοακουστικού υλικού στοιχεία πολύτιμα που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον Κώστα Τσαφταρίδη, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής και εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να μην είχε απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Αν σου άρεσε κάνε