Ασκληπιείο Βούλας: Δικογραφία σε βάρος γιατρού για εμβόλια «μαϊμού» σε αρνητές

Ασκληπιείο Βούλας: Δικογραφία σε βάρος γιατρού για εμβόλια «μαϊμού» σε αρνητές

ΕΛΛΑΔΑ UPD 11:09 Δημιουργία 08/07/21, 10:53
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Ασκληπιείο της Βούλας, με γιατρό που φέρεται να έκανε εικονικούς εμβολιασμούς, μετά από συνεννόηση με πολίτες - αρνητές, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 Ιουλίου, πολίτης είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer και ενώ η νοσηλεύτρια ετοιμαζόταν να του χορηγήσει τη δόση, ο γιατρός, ορθοπεδικός στην ειδικότητα, εμφανίστηκε και προσφέρθηκε να κάνει εκείνος το εμβόλιο.

Όπως διαπίστωσε η νοσηλεύτρια, η σύριγγα με τη δόση πετάχτηκε στα σκουπίδια, η ίδια αντέδρασε με συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία, ενώ ο γιατρός πήρε μαζί του άλλες τέσσερις δόσεις εμβολίου και εξαφανίστηκε.

Η νοσοκόμα ειδοποίησε τη διοίκηση του νοσοκομείου ενώ για το συμβάν, ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Βάσει της έρευνας, είχαν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα ραντεβού για εμβολιασμό και εικάζεται ότι ο γιατρός είχε σχεδιάσει τους εικονικούς εμβολιασμούς, με αρνητές του εμβολίου, προκειμένου να χορηγηθούν στα άτομα αυτά πλαστά πιστοποιητικά.

Η αστυνομία έκανε προσπάθεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου να εντοπίσει τον γιατρό χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Αν σου άρεσε κάνε