Σύλληψη Χρ. Παππά: Πιθανό το σενάριο να οργάνωνε διαφυγή στο εξωτερικό

Σύλληψη Χρ. Παππά: Πιθανό το σενάριο να οργάνωνε διαφυγή στο εξωτερικό

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:47 Δημιουργία 03/07/21, 10:34
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ως πιθανό σενάριο «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ το ενδεχόμενο ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής να ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό το επόμενο διάστημα, ωστόσο σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, τους τελευταίους εννέα μήνες παρέμεινε «εσώκλειστος» στο διαμέρισμα της 52χρονης Ουκρανής στου Ζωγράφου.

Το «δεξί χέρι« του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου ΜΙχαλολιάκου, μεταφέρθηκε χθες στις φυλακές Δομοκού, όπου και μπήκε σε καραντίνα, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης, ζήτησε μετά την καραντίνα του, να μείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην εν λόγω φυλακή τον τελευταίο ενάμιση μήνα -κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Παρόλα αυτά, ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που κρατούνται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρήστος Παππάς αιτήθηκε να μην μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται και τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του.

Αν σου άρεσε κάνε