Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Χρήστος Παππάς

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Χρήστος Παππάς

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:02 Δημιουργία 02/07/21, 12:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με αυτοκινητοπομπή από τη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Η παραμονή του στο γραφείο του Εισαγγελέα διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και από εκεί οδηγείται στις φυλακές Δομοκού, όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

Το «δεξί χέρι» του αρχηγού της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο δικηγόρος του «νούμερο 2» της Χ.Α., Παντελής Σταυριανάκης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία δύο φορές χθες με τον Χρ. Παππά για διαδικαστικά θέματα, ενώ όπως αναφέρθηκε ο Χρ. Παππάς, τον ρώτησε είχε λάβει επιστολή που του είχε στείλει και αφορούσε την παράδοσή του -επιστολή την οποία, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Σταυριανάκης, δεν έχει λάβει.

Όπως τόνισε ο κ. Σταυριανάκης, ο πελάτης του δεν είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, καθώς δεν είχε διασυνδέσεις, ενώ δεν θα πήγαινε να κρυφτεί σε μοναστήρι καθώς δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις ώστε να ζητήσει να τον κρύψουν.

Σχετικά με την 52χρονη, ο κ. Σταυριανάκης ανέφερε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι είχε βάλει υποψηφιότητα μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Παππάς παρέμενε ...άφαντος από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ρίξει αυλαία η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.

Αν σου άρεσε κάνε