Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για τη μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για τη μικρή Λυδία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:48 Δημιουργία 28/06/21, 10:30
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για το «φλέγον» ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας, θα αποφανθεί σήμερα η δικαιοσύνη καθώς η εισαγγελία ανηλίκων θα ανακοινώσει εντός λίγων ωρών την απόφασή της ποια οικογένεια θα αναλάβει την ανατροφή του μικρού θύματος, της τραγικής υπόθεσης στα Γλυκά Νερά.

Η μικρή κόρη της άτυχης Κάρολαιν Κράουτς και του κατ' ομολογία συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βρίσκεται προσωρινά στα χέρια της οικογένειας του δράστη.

Η πλευρά του Μπάμπη Ανανωστόπουλου ζητά όσο η Λυδία είναι μικρή να μένει στην Αθήνα με την πατρική της οικογένεια από Οκτώβριο έως Απρίλιο ενώ τους υπόλοιπους μήνες, με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο. Ωστόσο η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, έχει αιτηθεί την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων θα καθορίσει προσωρινά ποιοι θα έχουν την επιμέλεια της μικρής, ενώ την οριστική απόφαση θα λάβει το δικαστήριο, το οποίο μπορεί, εάν τεθεί κάτι τέτοιο, να αποφασίσει, με γνώμονα το συμφέρον του ανηλίκου, εάν θα μπορεί ο πατέρας του να επικοινωνεί με το παιδί όντας στη φυλακή, απόφαση εξαιρετικά σύνθετη.

Αν σου άρεσε κάνε