Εξαφάνιση Δογιάκη: «Συναγερμός» μετά από σημείωμα με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδερφό του

Εξαφάνιση Δογιάκη: «Συναγερμός» μετά από σημείωμα με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδερφό του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:04 Δημιουργία 22/06/21, 13:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 53χρονος, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής, φαίνεται να έχει αφήσει σημείωμα, με το οποίο καθιστά κληρονόμο, τον αδελφό του, γεγονός που κινητοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα την έκδοση missing alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Σ. Δογιάκης, πήγε σε γάμο και έκτοκτε αγνοείται, ενώ πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, στις 12:44 της Κυριακής, επικοινώνησε για τελευταία φορά με τη γυναίκα που φροντίζει τη μητέρα του.

Ο 53χρονος την ρώτησε εάν η μητέρα του πήρε τα χάπια της πριν αυτός πάει στον γάμο. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ και το κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Σ. Δογιάκης, εξαφανίστηκε την Κυριακή, με το αυτοκίνητό του -μάρκας Smart χρώματος ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Η οικογένειά του και κυρίως ο αδελφός του Νίκος, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια.

Στην ταβέρνα που διατηρεί με τον αδερφό του, έχουν δειπνήσει οι πάντες -από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ, ενώ πρόκειται για αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, αναφέρει:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Αν σου άρεσε κάνε