Γλυκά Νερά: «Εγώ την σκότωσα» - Η 8ωρη απολογία του πιλότου - Στα sms το κίνητρο

Γλυκά Νερά: «Εγώ την σκότωσα» - Η 8ωρη απολογία του πιλότου - Στα sms το κίνητρο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:38 Δημιουργία 18/06/21, 08:28
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης σε ότι αφορά την αναζήτηση του δολοφόνου της άτυχης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, μετά και την 8ωρη απολογία - ομολογία του 33χρονου συζύγου της, που εξόργισε την κοινή γνώμη.

Επί 37 ημέρες, ο καθ' ομολογίαν δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριζε στις καταθέσεις του, πως επρόκειτο για ληστεία, κατά την οποία δολοφονήθηκε η 20χρονη σύζυγός του αλλά και το μικρό σκυλί της οικογένειας.

Η ομολογία του δράστη:

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε πολλές προστριβές, ενώ βάσει των όσων κατάφεραν οι Αρχές να ανακτήσουν από το κινητό της Κάρολαιν, υπήρχαν sms από το μοιραίο βράδυ, στα οποία η νεαρή κοπέλα τον απειλούσε πως «θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι».

Ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του, σκηνοθετώντας τη ληστεία μετά φόνου, χρησιμοποιώντας τα όσα του είχε διηγηθεί ο εκπαιδευτής του, ο οποίος είχε δεχθεί ανάλογη επίθεση, ενώ όπως υποστήριξε, κατάφερε να δεθεί μόνος του, καθώς «δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε σχετικά με την κάρτα μνήμης, φαίνεται να την έσπασε και να την πέταξε στην τουαλέτα.

«Μιλάει γιατί είχε συνειδητοποιήσει ότι γνωρίζαμε τα πάντα. Δεν χρειάστηκε καν να του παρουσιάσουμε τα ακλόνητα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το κινητό, τις κάμερες, το smartwatch της Καρολάιν. Ήταν σαν να ήθελε να το βγάλει από μεσα του για να ξαλαφρώσει. Στη συνέχεια έσκυψε το κεφάλι και σταμάτησε να μιλάει…», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Ωστόσο, η δράση του γυναικοκτόνου δε σταμάτησε στην 20χρονη. Προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του, φαίνεται να ομολόγησε πως έπνιξε το 7μηνών κουτάβι τους και στη συνέχεια να το κρέμασε στην κουπαστή του σπιτιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης ήταν ο Νο1 ύποπτος από την αρχή των ερευνών, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να «δέσουν» την υπόθεση.

Αν σου άρεσε κάνε