Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της ο δολοφόνος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της ο δολοφόνος της Καρολάιν

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:43 Δημιουργία 17/06/21, 21:08
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ομόλογησε ο 32χρονος σύζυγος της μετά την ανάκριση του στη ΓΑΔΑ, όπου κράτησε πάνω από 5 ώρες.

Ο 32χρονος είχε προσαχθεί νωρίτερα μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη διάθεση της αστυνομίας και τον ενοχοποιούσαν.

Τα τρία νέα στοιχεία που ενοχοποίησαν τον σύζυγο της εκλειπούσας είναι τα εξής:

  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Κατόπιν αυτών των ευρημάτων, ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο, όπου είχε πάει για να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της Καρολάιν, στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε ομολογώντας την πράξη του.

Επίσης, το κινητό τηλέφωνο έδειξε πως υπήρχαν προστριβές μεταξύ του ζευγαριού εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Αν σου άρεσε κάνε