Υπόθεση Κορφιάτη: Παραδόθηκε και προφυλακίστηκε η «τσιλιαδόρος»

Υπόθεση Κορφιάτη: Παραδόθηκε και προφυλακίστηκε η «τσιλιαδόρος»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:09 Δημιουργία 16/06/21, 09:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.

Η νεαρή φίλη ενός εκ των φυσικών αυτουργών που βρισκόταν στη Ζάκυνθο κατά την ημέρα της δολοφονίας -και αποχώρησε την επομένη, παραδόθηκε μόνη της την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

Ο 27χρονη που φαίνεται να είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου» και να παρακολουθούσε την μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι, ήταν καταζητούμενη και κρυβόταν έως χθες, που πήρε την απόφαση να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου, συνοδεία του δικηγόρου της.

Σημειώνεται πως με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας τρεις από τους επτά συλληφθέντες: ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης , ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου, ενώ τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Εκκρεμεί η απολογία του 7ου.

Αν σου άρεσε κάνε