Αντίστροφη μέτρηση για «χαλάρωση» των μέτρων κατά του κορονοϊού

Αντίστροφη μέτρηση για «χαλάρωση» των μέτρων κατά του κορονοϊού

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:19 Δημιουργία 05/06/21, 09:49
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Προς την άρση απαγορεύσεων από την ερχόμενη εβδομάδα, φαίνεται να κινείται η επιτροπή των ειδικών, θέτοντας επί τάπητος τη μουσική στην εστίαση, το ωράριο κυκλοφορίας, τη λειτουργία των φροντιστηρίων αλλά και το όριο καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων - βαπτίσεων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί του Σαββάτου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τη διεύρυνση ή κατάργηση του ωραρίου κυκλοφορίας 00:30 - 05:30, που ισχύει σήμερα.

Σε ότι αφορά στη μουσική στην εστίαση, ενδέχεται να επιτραπεί από τον Ιούλιο, με πιθανή ημερομηνία, την πρώτη του μήνα, βάσει πάντα των εκτιμήσεων για το επιδημιολογικό φορτίο.

Σχετικά με τις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενδέχεται να αποφασιστεί αύξηση των καλεσμένων από 100 σε 200.

Τέλος, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τα φροντιστήρια και το εάν οι μαθητές θα μπορούν να προσέρχονται κανονικά, χωρίς τηλεμαθήματα, από την στιγμή που έχουν ήδη «ανοίξει» τόσες δραστηριότητες.

Αν σου άρεσε κάνε