Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στη λύση του «γρίφου» η ΕΛ.ΑΣ  - Τα νέα στοιχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στη λύση του «γρίφου» η ΕΛ.ΑΣ - Τα νέα στοιχεία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:37 Δημιουργία 28/05/21, 09:21
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ένα βήμα από την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τον εντοπισμό των δραστών φαίνεται να είναι αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στο Open, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως βάσει των έως τώρα στοιχείων, πρόκειται για κοινούς εγκληματίες - πιθανότατα σεσημασμένους.

Όπως τόνισε, οι δράστες έχουν κάνει λάθη και εκτιμά πως σύντομα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ενώ έκανε λόγο για την κατάσταση που βρήκαν τον πιλότο οι πρώτοι αστυνομικοί, υποστηρίζοντας πως ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είχε καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

Κλείνοντας, ο κ. Καλλιακμάνης, σημείωσε πως οι γείτονες από το δίπλα σπίτι δεν άκουσαν απολύτως τίποτα. «Η κυρία δεν άκουσε τίποτα άλλο παρά τα γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20», είπε χαρακτηριστικά -γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες.

Σχετικά με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι χρησιμοποίησαν ένα ασημί περίστροφο και τέτοιο όπλο δεν τον προτιμούν όσοι κάνουν ληστείες διότι δεν έχει δύναμη πυρός.

Αν σου άρεσε κάνε