Ν. Χαρδαλιάς: Εμπρηστικοί μηχανισμοί στα δύο καταστήματα της συζύγου του

Ν. Χαρδαλιάς: Εμπρηστικοί μηχανισμοί στα δύο καταστήματα της συζύγου του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:47 Δημιουργία 24/05/21, 10:33
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Εικόνες από την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του, δημοσίευσε στο Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στη 1:45, άγνωστοι τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στα δύο καταστήματα με ρούχα που διαθέτει η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, στον Βύρωνα.

Ο κ. Χαρδαλιάς, στην πρώτη ανάρτησή του στο twitter ανέφερε:

«'Aνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει...»

«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια, κάποια θρασίμια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι το αγαπημένο τους χόμπι πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν» δήλωσε ο υφυπουργός, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, το σημείο.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας πως «θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα, αυτά που η ίδια έχει παλέψει πάρα πολύ καιρό να φτιάξει» και τόνισε: «Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές, αξίες που είτε σαν ενεργοί πολίτες είτε ως προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν».

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, σημείωσε: «Ένα έχω να πω, ούτε βήμα πίσω, η τρομοκρατία δεν περνάει».

Αν σου άρεσε κάνε