Φουρθιώτης: Μόνος σε κελί της γυναικείας πτέρυγας -  Ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Φουρθιώτης: Μόνος σε κελί της γυναικείας πτέρυγας - Ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:26 Δημιουργία 29/04/21, 12:45
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος κρατείται μόνος, σε κελί της γυναικείας πτέρυγας της ΓΑΔΑ.

Ο παρουσιαστής αρνήθηκε να φάει καθώς ακολουθεί για λόγους υγείας ειδική διατροφή, ενώ ζήτησε να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του.

Επικαλούμενος καρδιακές αρρυθμίες, ο Μ. Φουρθιώτης ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να εξετασθεί από τον προσωπικό του γιατρό, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να τον μεταφέρουν μόνο σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο.

Όπως όλα δείχνουν ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία από απόκρυψη αργά το βράδυ της 21ης Απριλίου έδωσε μία πολύ σημαντική πληροφορία στις αρχές, σχετικά με τις επιθέσεις που είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο άγνωστος άνδρας που τηλεφώνησε, ανέφερε πως «το χτύπημα το έκανε ο Γ.Π. με τον κολλητό του. Τους ξέρετε από παλιά. Ο Φουρθιώτης τον πλήρωσε για να το κάνει. Ψάξτε τα τηλέφωνα που θα σου πω και θα τους βρείτε». Ανέφερε τρεις αριθμούς κινητών και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η πληροφορία αυτή, σε συνδυασμό με στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αρχές μετά την επίθεση με Καλάσνικοφ που δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κηφισιά και τους πυροβολισμούς και την έκρηξη στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή, οδήγησαν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι οι δράστες των επιθέσεων είναι τα ίδια πρόσωπα.

Αν σου άρεσε κάνε